Proactief contractbeheer

De afgelopen maand hebben wij ons gefocust op het implementeren van meer proactief contractbeheer in AlertA Lite. Het idee achter deze functionaliteit is om AlertA naast de gebruikelijke meldingen en signalering die door u ingesteld kunnen worden, ook op eigen initiatief op zoek gaat naar contracten binnen uw administratie die aandacht nodig hebben.

Zo zal AlertA u vragen een contractbeheerder in te stellen voor contracten die nog geen beheerder hebben toegewezen. Ontbreken er gegevens over de looptijd van een contract, ook dan zal AlertA hier om vragen. Een laatste voorbeeld zijn contracten die optioneel verlengd kunnen worden. Wanneer deze contracten verlopen zal AlertA u vragen of een contract verlengd of opgezegd is. Op deze manier blijft u contractadministratie up to date.

Deze functionaliteit zal de komende periode ook naar de andere versies van AlertA gebracht worden.

AL2 ContractAttention