AlertA Windows 1.9

AlertA Windows versie 1.9 is vrijgegeven.

Nieuw zijn de voorgestelde herinneringen bij het registreren van een nieuw contract. Deze functie die al langer in AlertA Web te vinden was, geeft aan de hand van de ingevoerde contractgegevens suggesties voor het instellen van herinneringen. Op deze manier moet u minder tijd kwijt zijn aan het handmatig instellen van signalering voor uw contracten.

Daarnaast bevat deze versie van AlertA veel verbeteringen op het gebied van bruikbaarheid van de software. Zo is het mogelijk direct vanaf het startscherm contracten te zoeken en worden er meer controles op de invoer van bijvoorbeeld e-mailadressen uitgevoerd. Aparte velden voor de postcodevelden zijn toegevoegd aan partijen en personen, en u kunt vanaf nu in elke uitvoering van AlertA Windows zelf de namen van de contractcategorieƫn aanpassen.

Versie 1.9 brengt een aantal verbeteringen op het gebied van beheer van uw AlertA installatie. Zo zijn de AlertA logboeken verbeterd en zijn er verbeteringen doorgevoerd voor het versturen van herinneringen zonder dat er een gebruiker ingelogd is.

Neem contract op met u AlertA account manager voor instructies voor het updaten van uw installatie naar AlertA Windows 1.9.